luni, 3 mai 2010

Romania Fashion Trends & Brands (RFTB) update

Va anuntam cu catva timp in urma ,debutul unui eveniment unic si necesar in romania: Romania Fashion Trends & Brands (RFTB) . Iata cat de dorita este aceasta manifestare de catre cei care activeaza in domeniul fasion bred din romania: peste un sfert din spatiile disponibile pentru expunere la RFTB au fost rezervate in primele 5 zile de contractare!



Odata cu lansarea campaniei de contractare a spatiilor de expunere la RFTB – editia inaugurala – organizatorul BusinessTexin prin divizia sa SAG EXPO, a constatat o avalansa de cereri de oferta in vederea achizitionarii de spatiu de expunere pentru perioada 24-27 iunie 2010. Primele 5 zile de contactare au avut ca rezultat incheierea de adeziuni a aproximativ 30% din suprafata totala de expunere. Cel mai “ravnit” salon este localizat la parterul Salii Palatului, este vorba de salonul de prezentare a colectiilor toamna/iarna 10-11 – Salonul Brands. Aceasta sectiune se continua cu Salonul Design, unde de altfel vor avea loc prezentari de moda regizate de Catalin Botezatu.

Se readuce in vederea expozantilor faptul ca prezenta in cadrul Salonului Brands este conditionata de expunerea colectiei toamna/iarna, in vederea legarii de colaborari stabile cu comerciantii si vizitatorii specialisti invitati la eveniment.

 Sursa: http://www.businesstexin.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu