marți, 11 mai 2010

RFB partener media RFW 2010

 Romanian Fashion Week, cel mai longeviv si celebru eveniment de moda din Romania, începe numaratoarea inversa pentru startul unei noi editii, editia a XII-a – un maraton de moda la Iasi. Aceasta editie se va desfasura în zilele de 9 si 10 iunie a.c.


Pe podiumul instalat la Sala Sporturilor din Iasi vor fi prezentate 32 de colectii, cu o sceno-tehnica de specialitate si o întreaga desfasurare de forte, asa cum ne-am obisnuit. Vor fi prezenti, ca întotdeauna, 150 de tehnicieni si peste 300 de manechine. Ca si la editiile trecute, Romanian Fashion Week va invita peste 100 de jurnalisti din presa scrisa si televiziune si, tot ca în fiecare an mediatizarea evenimentului va asigura transmisiuni în direct, reportaje speciale, talk show-uri etc. RFW 2010 va fi reflectat, în cadrul parteneriatelor media, prin intermediul canalului TVR, prin grupul de presa Edipresse cu revistele Elle, Viva, Joy si Avantaje si prin Adevarul de seara. Evenimentul va fi prezent în lumea virtuala prin intermediul site-ului de specialitate www.fashionandbeauty.ro si a site-ului www.121.ro, unul dintre cele mai cunoscute din România, dar si prin intermediul www.rfb.ro.

Într-un an atât de dificil cum este acesta, cea de a XII-a editie a Romanian Fashion Week va sta sub semnul atât de important si mai ales pozitiv al continuitatii, declara organizatorul Romanian Fashion Week, Irina Schrotter cea care sustine RFW alaturi de asociatia FIT- “Future In Textile”. De aceea, în cadrul acestei editii vor fi prezentate colectiile pentru toamna/iarna 2010-2011 ale celor mai renumiti designeri din România, cei care au demonstrat ca au puterea sa mearga mai departe. Participantii confirmati pentru aceasta editie sunt:

Designeri RFW 2010 – Iasi
1. Adelina Ivan

2. Alina Botea

3. Alina Latan

4. Andra Clitan

5. Andreea Musat

6. Andreea Tincu

7. Cristina Nichita

8. Dinasty

9. Irina Marinescu

10. Irina Schrotter

11. Irina Schrotter & Andreea Raicu

12. Jolidon

13. Kinga Varga

14. Lena Criveanu

15. Lucian Broscatean

16. Lucian Pop

17. Miau

18. Mihaela Glavan

19. Mircea Barbulescu

20. Mirela Diaconu

21. Papucei

22. Razvan Ciobanu

23. Stephan Pelger

24. Vuarnet by Stephan Pelger

25. Violeta Gaburici

Romanian Fashion Week este cunoscut ca fiind evenimentul care a generat cele mai multe nume noi în moda româneasca. Designeri care astazi sunt deja renumiti s-au lansat la Iasi pe podiumul RFW. Evenimentul îsi continua traditia, aducând în acest an si mai multe nume noi la sectiunea Debut. Veti putea urmari astfel colectii de la universitatile de arta din Bucuresti, Cluj si Sibiu ale studentilor si masteranzilor: Alina Ene, Alina Popescu, Ana Maria Silea, Ovidiu Pop, Razvan Vasilescu, Sergiu Chihaia si Tatiana Strîmbovschi.

 Comunicarea cu presa cât si acreditarile vor fi facute on-line prin “Centrul de presa” de pe www.fashionandbeauty.ro.

Board Romanian Fashion Week

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu