vineri, 12 februarie 2010

Alexander McQueen s-a sinucis

http://default.pprgroup.net/amq/
Creatorul de moda Alexander McQueen, s-a sinucis la cateva zile de la moartea mamei sale (3 febr.)
 Designerul britanic Alexander McQueen a fost gasit mort, joi dimineata, in casa sa din Londra, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia, potrivit Associated Press. McQueen avea 40 de ani.

 Potrivit Sky News, designerul s-ar fi sinucis, fiind gasit spanzurat in apartamentul sau din Londra.
"Pot confirma moartea sa", a declarat purtatorul de cuvant al companiei conduse de McQueen, potrivit AFP, precizand ca nu detine informatii cu privire la circumstantele mortii designerului.

Potrivit politiei, serviciul de ambulanta a fost solicitat joi dimineata, in jurul orei locale 10.20, la o adresa de pe Green Street, in centrul Londrei, unde a fost descoperit mort un barbat de 40 de ani. Politia nu a oferit informatii cu privire la identitatea barbatului si nici despre cum a decedat, insa a precizat ca rudele acesteia au fost informate.

Politia a adaugat ca urmeaza sa se faca o autopsie pentru a se afla cauzele mortii, precizand totodata ca decesul nu este considerat "suspect".

http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-6902544-creatorul-moda-alexander-mcqueen-gasit-mort.htm
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1250356/Alexander-McQueen-commits-suicide.html

“A fost unul dintre cei mai străluciţi designeri ai generaţiei sale, iar faptul că a avut un cuvânt greu de spus în lumea modei se regăseşte în stilul vestimentar adoptat de către femei de 15 ani încoace. Este o pierdere enormă nu numai pentru moda din Marea Britanie, ci pentru întreaga lume”, a declarat, imediat după aflarea tragicei veşti, Alexandra Shulman, editor al revistei Vogue.




Ultima colecţie Alexander McQueen, toamnă-iarnă 2010/2011, prezentată la Săptămâna Modei de la Milano. Foto: Reuters.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu