luni, 5 octombrie 2009

Aprecierile unor adolescenti

Elka style, toamna/iarna 2009-2010
Postat de Flori la ora 0:42 , afisat de 37 ori, 37 afisari astazi 
5Oct09

Am spus-o mereu. Nu ma pasioneaza moda si hainele, dar in schimb ma pasioneaza munca unor oameni. Sunt curioasa sa vad cum un zugrav reuseste sa fie fericit cand ajunge acasa dupa 12 ore de munca, cum un scriitor isi aduna gandurile si le asterne pe foi, cum un chitarist isi intretine unghiile pentru corzile chitarii, si nu in ultimul rand cum un creator de moda reuseste sa faca din simple materiale haine care uneori iti dau incredere in tine si te fac sa te simti comod, elegant, apreciat, stralucitor, sportiv, scolar.

Dupa ce am vazut colectia de toamna/iarna a Ginei Zamfir, o colectie care a fost prezentata de fete normale, din randul nostru, fara a avea nicidecum 90-60-90, dar care au reusit sa dea farmec prezentarii prin modul in care s-au gandit sa expuna aceaste creatii: cea de-a treia colectie, si ultima, numita back to school, a fost prezentata pe role, m-am gandit ca moda nu este asa rea si daca nu cadem in extreme, este bine sa ne interese.

In continuare, am fost curioasa sa descopar ce se afla in spatele acestor haine si acestei colectii. Astfel am dat de blogul Ginei Zamfir si am gasit poze din atelierul de lucru:

Pe mine m-a incantat faptul ca nu am vazut acele lucruri extravagante care se vad in prezentarile de moda, mai exact aripi de ingeri, pantaloni cu pene, fluturasi si alte minunatii. As purta 90% din hainele care au fost prezentate. Felicitari designerului pentru munca depusa.

Tot articolul poate fi citit pe www.spuse.ro. Multumesc pentru vorbele si gandurile frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu